
De Entree Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die het afgelopen jaar openden of restyleden in Nederland.
Inmiddels hebben deze awards voor de horeca een felbegeerde reputatie. Het is een bekroning voor horecabedrijven om door een vakjury, bestaande uit tien vooraanstaande hospitality professionals, geselecteerd te worden als één van de meest onderscheidende horecabedrijven van het afgelopen jaar. De 55 genomineerden in 11 verschillende categorieën vormen samen bovendien dé hotspotlijst met horecatrends van dit moment.
Best Restyling
In de categorie Best Restyling gaat het om bestaande venues die een volledige restyling hebben ondergaan. Het nieuwe interieur past uitstekend bij het concept en is een succesvolle stap naar de toekomst. Alle ruimtes sluiten na de metamorfose nog beter op elkaar aan.
De genomineerden in deze categorie zijn:
• De Beurs in Utrecht
• Popocatepetl The Mexican in Haarlem
• Hotel Arena in Amsterdam
• Strand Zuid in Amsterdam
• Tante Kee in Kaag
Op maandag 27 november worden de Entree Awards uitgereikt in Theater Amsterdam.
De jury bestaat uit:
Rob Bongers: consultant Horeca Development, Marjan Ippel: consultant Talkin’ food, Iris Kranenburg: juryvoorzitter en hoofdredacteur Entree Magazine, Paul Linse: ontwerper Studio Linse, Godfried van der Lugt: Business Development Director Footwear van Chaud Devant Chefwear, Arjan van den Hof: eigenaar Vondel Hotels, Didier Prince: conceptontwikkelaar Didier Prince Realisatie Advies, Ron Simpson: creative director 24K Agency & Nightvision, Jeroen Veldkamp: consultant CoffeeLab, Cleo Vehmeyer: directeur externe horeca Tivoli Vredenburg Utrecht en Ingmar Voerman: beverage journalist