Contact

Team V Architectuur

INIT gebouw
Jacob Bontiusplaats 9 (unit 362)
1018 LL Amsterdam

T +31 20 344 95 00
E info@teamv.nl

Volg ons ook op social media.

Routebeschrijving

LET OP: De Piet Heintunnel is afgesloten tot einde zomer 2022. Bekijk via Google Maps de actuele route naar ons kantoor.

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage achter het INIT gebouw: Q-Park Oostenburg.

Ons kantoor is ook goed bereikbaar per OV:

TRAM 26: Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je tram 26 richting IJburg.
Stap uit bij halte Rietlandpark (bij de Piet Heintunnel). Ga naar boven, steek de weg over en loop onder het spoorviaduct door. Na het viaduct sla je rechtsaf. Hier zie je het parkeerterrein van het INIT gebouw. De hoofdingang is aan de andere kant van het gebouw. Loop om het gebouw heen met het gebouw aan je rechterzijde.

TRAM 7: Vanaf onder andere het Leidseplein en het Weesperplein neem je tram 7 richting Azartplein. Stap uit bij de halte Eerste Leeghwaterstraat. Loop richting het spoor en sla linksaf de Tweede Leeghwaterstraat in. Sla aan het eind van de straat rechtsaf en ga na ca. 50 meter links het hek door. Je loopt nu tegen het INIT gebouw aan. Sla linksaf en loop langs het gebouw, naar de hoofdingang aan de westkant.

Colofon

Web ontwerp en ontwikkeling
DigitalBite (Nick ter Horst), Velsen-Noord

Teksten
Team V, Hans Ibelings

Fotografie
Katja Effting, Georges Fessy, Ewout Huibers, Luuk Kramer, Teo Krijgsman, Jannes Linders, Iris van der Meer, Hans Morren, Jeroen Musch, Ineke Oostveen, Wim Ruigrok, Herman de Winter

Visualisaties
3Deek, A2Studio, Pavel Vavilov, Vingt6, Zwartlicht

Nieuwsbrief

Schrijf je via onderstaand formulier in op onze nieuwsbrief.

Door u in te schrijven voor de nieuwsbrief, geeft u toestemming voor het opslaan van uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden conform onze Privacy Verklaring verwerkt.