Hotel Arena winnaar Entree Awards 2017 ‘Best Restyling’

28 november, 2017

Hotel Arena Amsterdam heeft de Entree Award 2017 gewonnen in de categorie Best Restyling. Dat werd op 27 november bekend gemaakt tijdens een feestelijk event in Theater Amsterdam. Team V Architectuur en TANK Interior Design vernieuwden samen met eigenaar Paul Hermanides het volledige ontwerp en gedachtegoed van het monumentale hotel, om het te herpositioneren als een ‘In the City Park’–concept voor zowel toeristen als de Amsterdammer zelf. Het resultaat is een mooie balans tussen de historische omgeving en het vele groen van het Oosterpark.

De Entree Awards

De Entree Awards zijn dé horecaprijzen van Nederland. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die het afgelopen jaar openden of restyleden in Nederland. Een vakjury, bestaande uit tien vooraanstaande hospitality professionals, koos de winnaars uit 55 genomineerden in 11 verschillende categorieën.

Best Restyling

In de categorie Best Restyling gaat het om bestaande venues die een volledige restyling hebben ondergaan. De jury sprak de volgende lovende woorden over Hotel Arena: “Door de omvang en impact van dit project is dit meer een rebranding dan een restyling. De winnaar heeft hiermee weer goud in handen. Historie en tijdloze architectuur worden op indrukwekkende manier met elkaar gecombineerd. Binnen en buiten lopen bovendien nu naadloos in elkaar over, mede doordat er perfect gebruik is gemaakt van de omgeving. Er is nu een prachtige balans ontstaan tussen hospitality, natuur en cultuur. In al die jaren zag het bedrijf er nog nooit zo chic uit. Hotel Arena is klaar voor de volgende 25 jaar.”

Gerelateerde berichten