BIM Week bij Team V

25 september, 2019

In de laatste week van augustus stond Team V in het teken van BIM. Met lezingen, activiteiten en demonstraties is iedereen een week lang ondergedompeld in de wereld van het Building Information Model. Collega Robert Jan Pruim heeft alles gefilmd en stelde een mooie sfeerimpressie samen van deze gezellige en vooral leerzame week.

BIM Experts

De drijvende kracht achter deze themaweek was het BIM-expertteam, onder leiding van João Carolino. In een interview voor onze rubriek ‘In gesprek met…’ vertelt hij over hoe BIM bij Team V wordt toegepast en over zijn rol als BIM-expert.

Expertteams

Binnen Team V zijn verschillende expertteams actief. Naast het BIM-team zijn er expertteams op het gebied van Duurzaamheid, Bouwtechniek, Interieur, Kwaliteit- & Procesbeheersing, Onderwijs en Computional Design. Elk team bestaat uit een aantal collega’s die er samen voor zorgen dat zij up-to-date zijn in hun eigen thema. Zij zijn verantwoordelijk voor kennisdeling met de rest van het bureau, bijvoorbeeld tijdens lunchlezingen, excursies of een themaweek. Samen zorgen zij ervoor dat Team V zich als bureau blijft ontwikkelen.

Gerelateerde berichten