Frank Bouwman benoemd tot Associate Architect

17 juli, 2020

Frank Bouwman is op 1 juli 2020 benoemd tot Associate Architect. Met partners Jeroen van Schooten en Do Janne Vermeulen, bureaumanager Leo Pierik en associate architect Irène Horvers behoort hij tot het managementteam van Team V Architectuur.

Frank werkt al ruim achttien jaar samen met Jeroen van Schooten en Do Janne Vermeulen en was de laatste jaren als senior architect verantwoordelijk voor een groot aantal projecten en aanbestedingen. Sinds 2015 leidt hij het ontwerpteam voor het project Zuidasdok Amsterdam.

Jeroen van Schooten: “Team V groeit en ons portfolio omvat een aantal aanzienlijke projecten met grote verantwoordelijkheden. Daarom hebben we ons management team uitgebreid en Frank gevraagd Associate te worden. Franks fascinatie voor de combinatie van ontwerp en techniek, de maakbaarheid van ideeën en zijn enorme gedrevenheid en doorzettingsvermogen zijn van enorm belang geweest voor ons werk en ons bureau. Met Frank als Associate Architect is onze basis nog sterker.”

Naast het leiden van projecten gaat Frank zich richten op onder meer strategieontwikkeling, kwaliteitsborging en contracten. Ook gaat hij zich inzetten voor educatie en kennisdeling, onder meer door de begeleiding van stagiairs en PEP-deelnemers en de coördinatie van de Team V Expertteams.

Gerelateerde berichten