Webinar ‘Circular Cities’ – Cradle 2 Cradle Café op 20 oktober met Do Janne

16 oktober, 2020

Do Janne zal tijdens de webinar van het Cradle 2 Cradle Café spreken over de projecten HAUT, Atlas TU Eindhoven en DPG Media, uitgezonden vanuit De Kazerne tijdens de Dutch Design Week op dinsdag 20 oktober 2020 om 10:30. Kijk mee op Youtube Live.

Het thema van de webinar is Circular Cities: “Circulair bouwen is de toekomst. Letterlijk, want in 2050 wil de Nederlandse overheid dat de bouweconomie volledig circulair is. De overgang naar een circulaire economie zal de leiders van de steden ondersteunen bij de verwezenlijking van hun prioriteiten, waaronder huisvesting, werkomgeving, mobiliteit en economische ontwikkeling. De manier van omgang met stedelijke ontwikkeling die nu vanzelfsprekend is, zal zichzelf opnieuw moeten uitvinden in de circulaire stad. Er ligt een uitdaging voor partijen en netwerken om elkaar te verleiden en stimuleren om het lineaire denken in te ruilen voor een meer circulaire benadering. Hoe kijkt een belangenorganisatie van en voor ondernemers in de nieuwe economie naar deze uitdaging? Hoe gaan partijen betrokken bij bouwprojecten als de herontwikkeling van het VDMA terrein in Eindhoven en de ontwikkeling van HAUT in het Amstelkwartier met deze nieuwe dynamiek om?”

Michel Schuurman (MVO Nederland) en David Gianotten (OMA) zullen ook spreken. Cradle 2 Cradle Café is een initiatief van Ahrend, Mosa, QbiQ en Tarkett.

Gerelateerde berichten