UITNODIGING: Kennisevent & Uitreiking BREEAM Outstanding Hoofdgebouw TU/e

22 september, 2016

Op 27 september organiseert de Technische Universiteit Eindhoven een kennisevenement rond de renovatie van het hoofgebouw van de TU/e. Als lid van Team RSVP, Total Engineer van het TU/e Hoofdgebouw, nodigt Team V u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens een inspirerende middag vertellen onderzoekers, ontwerpers en technici hoe innovaties op het gebied van duurzaamheid en gezondheid zijn geïntegreerd in het vernieuwde hoofdgebouw, Atlas genaamd. In een parallelle sessie zal projectarchitect Fleur Kay (Team V), samen met duurzaamheidsexpert Jerôme Eijsackers (Peutz), dieper ingaan op het ontwerp van het duurzame en energiebesparende gevelsysteem.

Door het slimme gevelontwerp en de innovaties op gebied van gezondheid en verlichting kwalificeert het Atlasgebouw zich voor een BREEAM Outstanding duurzaamheidscertificaat, die tijdens het evenement zal worden uitgereikt. Vooralsnog is Atlas het eerste onderwijsgebouw én het eerste grootschalige renovatieproject met het label Outstanding.

Het evenement wordt georganiseerd in het kader van de Dutch Green Building Week. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u daarom op de website van de Dutch Green Building Week: Programma DGBW.

Gerelateerde berichten