Ontmoet Team V op EXPO REAL 2019

12 september, 2019

Team V Architectuur zal dit jaar wederom aanwezig zijn op de EXPO REAL 2019 in München, maandag 7 en dinsdag 8 oktober. Do Janne Vermeulen, Jeroen van Schooten en senior architecten Thomas Harms en Anja Blechen zullen te vinden zijn op het Holland Property Plaza, bij de stand van de BNA (Hal A2 booth 320 HPP).

Onze focus ligt op de thema’s Healthy Urban Living, Hospitality, Infrastructure en Transformation. Wilt u tijdens de Expo kennismaken met Team V? Neem dan contact op via exporeal@teamv.nl om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

EXPO REAL 2019

De Expo Real in München is Europa’s grootste beurs voor onroerend goed en investeringen. De beurs biedt ruimte aan alle belangrijke sectoren – van concept, ontwerp, investering en financiering tot realisatie, marketing, exploitatie en gebruik – en vertegenwoordigt de gehele supply chain van de wereldwijde vastgoedsector.

Holland Property Plaza

Holland Property Plaza bevordert internationale samenwerking op het gebied van onroerend goed en (her)ontwikkeling. In 2019 creëert HPP voor de 12e keer op rij een uniek Nederlands ontmoetingspunt voor internationale bezoekers van Expo Real.

Thema’s

Download hier onze thematische projectportfolio’s:

Gerelateerde berichten