Irène Horvers benoemd tot Associate Architect

4 oktober, 2019

Per 3 oktober 2019 is Irène Horvers benoemd tot Associate Architect. Hiermee neemt zij een belangrijke positie in binnen Team V.

Hoewel Team V slechts zes jaar bestaat, werkt Irène al zestien jaar samen met Jeroen van Schooten, Do Janne Vermeulen en Gerard van Hoorn, de partners van Team V. Irène heeft als project-architect ruime ervaring in grootschalige complexe opgaven zoals duurzame gebouwrenovaties, maar ook in klein uitgesproken werk. In de afgelopen jaren heeft zij zich bewezen met prijswinnende projecten van formaat, zoals Het Gelders Huis, a.s.r., Rederij Van der Zwan en New Babylon, maar ook in vele minder zichtbare projecten, studies en competities.

Do Janne Vermeulen: “Irène heeft een enorme drive, een overduidelijk ontwerpend, vormgevend en analytisch talent en is een uitstekende organisator. Associate Architect is een titel die past bij haar vaardigheden en verantwoordelijkheden, zowel op projecten als in bureau-brede zin. Wij zijn heel blij dat we deze stap zetten en dat we dit nieuws naar buiten kunnen brengen.”

Irène Horvers studeerde cum laude af in Architectuur en Urbanistiek aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze startte haar carrière bij Diederen Dirrix vanWylick Architecten, waarna ze tien jaar als architect heeft gewerkt bij Meyer en Van Schooten Architecten. In 2013 ging zij met Jeroen, Do Janne en Gerard mee toen zij Team V oprichtten.

Gerelateerde berichten