Do Janne op de Provada voor Dutch Green Building Council

30 juni, 2020

Do Janne Vermeulen was 18 juni te gast op de PROVADA bij de Green Leader Estafette van de Dutch Green Building Council. Zij sprak onder andere over (sociale) duurzaamheid, innovaties, hergebruik en teamwork. Over hoe je mensen enthousiast maakt voor duurzaamheid, haar plezier in innoveren en het runnen van een succesvol architectenbureau. En over Team V’s projecten HAUT, Atlas en RCO House.

Bekijk hier het interview met Do Janne Vermeulen.

Dutch Green Building Council, PROVADA en PropertyNL hebben het initiatief genomen om leiders die juist nu de ingezette duurzame koers vervolgen, een podium te geven. Onder de noemer Green Leader Estafette, gaan diverse groene leiders vervolgens het stokje aan elkaar doorgeven. Tijdens de eerste dag van PROVADA Live maakt Fiona van ’t Hullenaar, winnaar van de Green Leader Award 2019, tijdens een interview de volgende leider bekend. Zij gaf het stokje door aan Do Janne met de volgende woorden: “Ik ben een enorme fangirl van Do Janne. Humor, vrolijk, superslim, prachtige ontwerpen met oog voor duurzaamheid en gebruikerscomfort. Vraagt, verkent, verbindt. Oog voor de omgeving en lekker doorzetten. Supertastbaar met haar gebouwen.”

Bekijk hier het interview met Fiona van ‘t Hullenaar.

Do Janne geeft op haar beurt het stokje door aan architect Arna Mackic van Studio L A. Arna richt zich op inclusieve architectuur. Ze geeft les, schrijft en spreekt en geeft daarmee een stevige stem aan het sociale, inclusieve aspect dat zo belangrijk is voor de duurzame ontwikkeling van de stad.

Gerelateerde berichten