a.s.r. beste kantoorgebouw van Nederland

11 september, 2014

Het hoofdkantoor van a.s.r. in Utrecht is door Intermediair-lezers en een vakjury verkozen tot Beste Kantoorgebouw Nederland van 2014. De medewerkers van a.s.r. blijken zeer tevreden over hun vernieuwde werkplek, en dat terwijl pas een deel van de renovatie voltooid is.

Op 11 september 2014 stond in Intermediair Weekblad: “Medewerkers zijn vol lof over hun verbouwde gebouw vanwege het vele daglicht, de openheid, de inspirerende en prettige sfeer en de aandacht voor duurzaamheid. ‘Prachtige duurzame renovatie van een oorspronkelijk oud, donker en lelijk pand’, schrijft een medewerker. ‘Zonder nieuwbouw toch in staat om het als nieuw aan te laten voelen’, vindt een ander.”

Volgens de vakjury en de lezers sprong het ontwerp van Team V Architectuur eruit vanwege de akoestiek, de verspreiding van daglicht, het binnenklimaat, de afwisseling van werkplekken en de verbinding met buitenruimten. De andere twee genomineerde projecten waren  Centre for Human Drugs Research, Leiden (Cepezed) en Decos in Noordwijk (bureau Inbo).

Lees hier het complete artikel in Intermediair Magazine>

Gerelateerde berichten