Nieuws | Projecten

Interieurontwerp SNS REAAL Fonds

Team V Architectuur maakt het interieurontwerp voor het nieuwe kantoor van SNS REAAL Fonds. Met ingang van 1 oktober aanstaande verhuist SNS REAAL Fonds naar Creative Valley, het innovatieve kantoorgebouw aan de A2 bij Utrecht. De vaste inrichting wordt fris en eigentijds, passend bij de nieuwe locatie.

Twee open kasten van wit corian verdelen het kantoor in drie visueel met elkaar verbonden ruimtes. De kasten voegen zich naadloos rond de aanwezige V-kolommen en zijn voorzien van een willekeurig patroon van felgroene translucente kastdeuren. In één kastenwand is een transparante scheidingswand opgenomen, zodat de vergaderruimte wordt gescheiden van de werkplekken. Door slim opgehangen, doorlopende gordijnrails zijn de drie ruimtes met behulp van gordijnen verder in te delen.

Gerelateerd nieuws